Professionele papiervernietiger

Als EBA specialist adviseren wij graag bij de keuze van een professionele papiervernietiger. Met een EBA papiervernietiger bent u voorzien van een adequate en betrouwbare vernietiger. Onze papiervernietigers zijn compact, stil en zeer gebruiksvriendelijk. Behalve papierafval bieden wij gecertificeerde vernietiging aan voor:

  • - Documentvernietiging.
  • - CD vernietiging.
  • - DVD vernietiging.
  • - Harde schijf vernietiging.
  • - SSD schijf vernietiging.


In ons assortiment vindt u papier- en datavernietigers aan voor iedere grootte, budget én volume. Voor iedere wens biedt het ruime assortiment van Van Randwijk een passende oplossing. Bent u niet bekend met de diverse modellen en types professionele papiervernietigers? Of wilt u graag advies bij de keuze van de juiste vernietiger? Wij raden altijd aan om na te denken over wat er vernietigd dient te worden. Hoe bedrijfsgevoelig is bijvoorbeeld de informatie? Het is belangrijk om een apparaat te kopen dat voldoet aan het veiligheidsniveau. Neem vrijblijvend contact op met Van Randwijk, wij gaan met u het gesprek aan voor de ideale oplossing. Ons team van deskundige en gecertificeerde medewerkers leidt u van advies tot aan correctief onderhoud.

Van Randwijk Practicum

In het Van Randwijk Practicum kunt u uitstekend terecht voor het beoordelen en testen van de professionele papiervernietigers. Zo verkrijgt u inzicht in de snelheid en het gebruikersgemak van het apparaat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot trainingen, ideaal om alle ins en outs over datavernietiging te leren.

Van Randwijk is gespecialiseerd in data security. Op een duurzame manier helpen wij met data- en papiervernietiging. Wij raden ten zeerste het gebruik van een servicecontract aan. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en laat u ontzorgen door Van Randwijk. Meer over onze dienstverlening vindt u onder service.

Loading...
Laden…