Papiervernietiging

Heeft u hulp nodig op het gebied van recycling en data security? Als EBA specialist helpt Van Randwijk met papiervernietiging én de verwerking van bedrijfsafval. Wij zetten onze toepassingskennis om naar innovatieve, duurzame oplossingen. Papiervernietiging is noodzakelijk voor een veilige werkomgeving. Laat persoonsgegevens en andere bedrijfsgevoelige informatie niet rondslingeren en vernietig het op een accurate én veilige manier. Afhankelijk van het veiligheidsniveau bieden wij een compleet assortiment van papiervernietigers aan. Voor de hoogste beveiligingsniveau (P7) biedt Van Randwijk high security vernietigers. Deze vernietigers worden op maat gemaakt voor klanten en zorgen dat grote hoeveelheden papier worden versnipperd.

Kosten papiervernietiging

Papervernietigers vindt u voor elk budget, de kosten van papiervernietiging hoeven dus niet hoog te liggen. Echter dient u zich goed te realiseren wat de noodzaak is van een adequate vernietiging van uw papierafval. Wij denken verder dan slechts het vernietigen van papier, u kunt bij ons terecht voor een compleet advies op het gebied van recycling. Van Randwijk heeft een unieke blik op recyclingoplossingen. Zo kent ons assortiment ook balenpersen en perscontainers. Wij bieden een optimale service van concept tot plaatsing, uiteraard met technisch kundig onderhoud.

Wie zijn wij?

Van Randwijk heeft vele specialisten in dienst om u volledig te ontzorgen. Onze specialisten vertalen graag uw vragen naar duurzame oplossingen. Service staat in onze dienstverlening centraal. Wij ontzorgen onze klanten door onderhoud, reparatie en keuring van onze geleverde apparaten. Daarnaast traint Van Randwijk klanten (gebruikers) op locatie om op een correcte wijze datavernietiging te laten plaatsvinden. Wij zijn dé specialist voor gecertificeerde vernietiging én het aandragen van oplossingen in reststoffenrecycling!

Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Neem contact op met Van Randwijk. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met passende oplossing.

Loading...
Laden…