Papiervernietiger kopen

Om misbruik van gevoelige documenten te voorkomen biedt Van Randwijk een passend aanbod aan papiervernietiging. Bij ons kunt u een papiervernietiger kopen om op een veilige en accurate wijze uw informatie te vernietigen. De onderstaande EBA papiervernietigers zijn zeer populair bij onze klanten, het totale assortiment vindt u onder papiervernietigers.

De keuze van een papiervernietiger hangt nauw samen met de gevoeligheid van de documenten. Des te gevoeliger de informatie is, hoe hoger het veiligheidsniveau van de vernietiger dient te zijn. Kort gezegd zijn de snippers kleiner bij een hoger veiligheidsniveau, waardoor u beter gewaarborgd bent tegen vormen van fraude. Informatie die voor u van weinig belang lijkt, kan door derden aangepakt worden om flink misbruik van te maken. Identiteitsfraude is snel gemaakt, dus zorg ervoor dat u professionele apparaten aanschaft om dit te voorkomen.


Data security

In het assortiment vindt u papiervernietigers die duurzaam gebouwd zijn, een lange levensduur kennen én betrouwbaar in gebruik zijn. Naast papiervernietigers kunnen wij u ook voorzien van:

  • - Papiervernietigers hoog volume (ideaal voor archieven).
  • - Harde schijf vernietigers (harde schijven, back-up tapes en mobiele telefoons).
  • - Paspoortvernietigers.


Overige diensten

Van Randwijk heeft zich als totaalspecialist gericht op recycling, data security en paperfinishing. Het vernietigen van belangrijke informatie is één ding, het verwerken ervan is een tweede. Wij geven duurzame oplossingen op het gebied van reststoffenrecycling. Belangrijke recyclingapparatuur waar u aan kunt denken:

  • - Balenpersen.
  • - Perscontainers.
  • - Shredders.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Van Randwijk, wij denken met u mee en voorzien u van een passende oplossing. Onze specialisten houden te allen tijde duurzaamheid in het achterhoofd, waardoor u bedraagt aan een beter milieu. Verder zijn ze getraind, het VCA-certificaat is behaald, waardoor wij voor alle typen organisaties werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Loading...
Laden…