Papiervernietiger aanbieding

Van Randwijk heeft diverse papiervernietigers in de aanbieding. Indien u op zoek bent naar een voordelige, kwalitatief hoogstaande vernietiger raden wij ten zeerste een EBA papiervernietiger aan. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een prachtige 9,4. Onze vernietigers kenmerken de volgende eigenschappen:

  • - Snel.
  • - Zeer gebruiksvriendelijk.
  • - Compact.
  • - Betrouwbaar.


Kortom: wij hebben de papiervernietiger aanbieding die bij u past. Kunt u niet direct de juiste papiervernietiger vinden of heeft u vragen over onze producten? Bel naar: +31 (0)182 640 690 of mail info@vanrandwijk.com.


Verbruiksmaterialen

Wilt u direct aan de slag met het vernietigen van papier? Zorg dan dat u de beschikking heeft over alle verbruiksmaterialen. Van Randwijk kent een compleet assortiment om uw vernietiger goed te laten werken. U kunt denken aan:

  • - Opvangzakken.
  • - Olie voor de papiervernietiger.


Uiteraard staan wij u ook bij voor onderhoud aan uw apparaat. Wij bieden diverse vormen van service om uw apparaat te allen tijde goed te laten functioneren. Wilt u meer weten over de verschillende vormen van service die wij aanbieden? Ga naar onze pagina service om alles hierover te ontdekken.


Levering

U bestelt vernietigers, andere apparaten of verbruiksmaterialen makkelijk en snel bij Van Randwijk. Wij leveren onze producten binnen een aantal werkdagen. Zo heeft u snel de beschikking over uw vernietiger. Ideaal om meteen bedrijfsgevoelige informatie te vernietigen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het apparaat én de prijs van bestelling. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over een bepaalde vernietiger? Neem contact op met Van Randwijk, dé totaalspecialist voor data security, recycling en paperfinishing. Wij vertalen uw wensen naar duurzame oplossingen!

Blijf op de hoogte van onze diensten door Van Randwijk te volgen op Linkedin en YouTube. Hier vindt u aanvullende informatie over onze dienstverlening.

Loading...
Laden…