Maxxeguard Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken
Vragen over dit product?
Voor vragen over dit product kunt u terecht bij onze helpdesk via het nummer: (0182) 64 06 90

MAXXeGUARD dienstverlening

Het vernietigen van datadragers is vaak een project.
Hier zijn in de regel meerdere types datadragers die beveiligd dienen te worden door vernietiging. Om tot een juiste prijsindicatie te komen is een goede inventarisatie nodig van het type datadragers en de aantallen die vernietigd dienen te worden.

ON-SITE vernietiging

Wenst u 100% security dan is het vernietigen op locatie een voorwaarde. Op uw locatie, in uw gebouw, op werkplekniveau en onder toezicht voeren wij geruisloos de dienstverlening uit. Vanaf 100 datadragers komen wij met de apparatuur naar uw locatie. Vanaf € 2,50 vernietigen wij een datadrager. Per datadrager kunnen wij een serienummer met fotocertificaat verstrekken. Na afloop ontvangt u een EA DMS certificaat. Voorrijkosten zijn inbegrepen in de prijs!

OFF-SITE vernietiging

Bij kleinere aantallen, of minder gevoelige datadragers, voeren wij in Waddinxveen de dienstverlening uit. Wij bieden een haalservice met afgesloten boxen met verzegeling. In een kluis bewaren wij de datadragers en garanderen binnen 2x24 uur vernietiging. Security is ook hier het uitgangspunt!

Nadat wij een overzicht van u hebben ontvangen kunnen we u snel en nauwkeurig een indicatie geven van de vernietigingskosten.

 

Meer informatie vindt u op www.hardeschijfvernietigen.nl 

Snippers/stroken HD
DIN 66399 vernietigingsklasse Partikels
Invoerbreedte 3,5" HD
Toepassing IT

Product Videos

MAXXeGUARD

MAXXeGUARD

  • thumbnail
Loading...
Laden…