Datavernietiging

Vertrouwelijke informatie moet vernietigd worden, zodat het niet in verkeerde handen komt. Met Van Randwijk treft u een partner die zeer gespecialiseerd is in datavernietiging. Met een compleet assortiment aan papier- en datavernietigers vindt u altijd iets dat volledig past bij uw wensen. Wij bieden daarnaast Security Dienstverlening aan om oude of nieuwe datadragers te beveiligen. Van Randwijk gaat dan misbruik tegen door gecertificeerde vernietiging. Zo zal een technisch team op locatie onderhouden, repareren en keuren. Tevens kunnen gebruikers getraind worden in datavernietiging.

Dossiervernietiging

Papiervernietigers zijn er in vele vormen en variaties. Afhankelijk van uw wensen qua grootte, budget en volume. De EBA Papiervernietigers van Van Randwijk zijn kwalitatief uitstekende vernietigers. Deze zijn duurzaam gebouwd, uiterst betrouwbaar en gaan vele jaren mee. Ideaal voor dossiervernietiging. Bekijk het uitgebreide aanbod op de website om meer te ontdekken over het vernietigen van data. Wilt u graag een passend advies over één van onze vernietigers of data security? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we u makkelijk en snel van een passend antwoord voorzien. Ook op het gebied van reststoffenrecycling helpen wij u graag. Van Randwijk bedenkt dan samen met u een concept, dat bijdraagt aan een beter hergebruik. Wij laten u graag groen denken.

Kubus

Net als een Rubik Kubus kent Van Randwijk een zeer compleet assortiment met veel variaties. Niet alleen op het gebied van data security of recycling zijn wij de juiste partij, ook voor paperfinishing kunt u maar al te goed bij ons terecht. Wij ondersteunen u graag en dit laten we u zien. Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Van Randwijk. Samen maken we uw bedrijf groen met een adequate en verfrissende aanpak. Wij zijn dé specialist in data vernietigen!

Loading...
Laden…