CD vernietigen

Voorkom materiële en immateriële schade door het adequaat vernietigen van uw vertrouwelijke informatie. Van Randwijk ondersteunt u graag. Door jarenlange ervaring kunnen wij onszelf oprecht een expert op het gebied van datavernietiging noemen. Maar wij gaan verder. Van Randwijk gaat samen met u om de tafel voor passende oplossingen. U staat bij ons op pole position en wij doen er alles aan om u hier te behouden. Of u nu een CD vernietiger, papiervernietiger of DVD vernietiger zoekt: Van Randwijk vertaalt uw vraag naar duurzame oplossingen.

CD vernietiger

Om uw CD vernietiger of andere vernietiger in optimale conditie te houden, raden wij u aan om uw apparaat goed te onderhouden. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van de juiste opvangzakken en het onderhouden van het apparaat met olie. Hiermee verlengt u de levensduur van de vernietiger. Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw vernietiger? Van Randwijk voorziet u van een passend advies. Naar wens kunnen wij het apparaat op locatie onderhouden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het niet meer functioneert op uw werk of gewoon bij u thuis.

CD versnipperaar

Heeft u vragen over het gebruik van een CD versnipperaar of CD vernietiger, schroom dan niet om direct contact op te nemen. Niet voor niets worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9,4! Hier zijn wij zeer trots op en wij zullen er alles aan doen om dit cijfer te behouden. Bij het Van Randwijk Practicum bent u zelfs van harte welkom om alle toepassingen te beoordelen en eventueel te testen. Zo maakt u kennis met onze experts en weet u precies welk apparaat het best aansluit op uw wensen. Van Randwijk: uw partner op het gebied van recycling, data security en paperfinishing. Wij zoeken voor u de beste oplossing!

Loading...
Laden…